STORIES for CHILDREN by Sister Farida

(www.wol-children.net)

Search in "Albanian":

Home -- Albanian -- listen to AUDIO

FORM: -- act in a PLAY -- listen to AUDIO

AUDIO DRAMA -- dëgjojini mirë, sepse Jezusi ju do!

Audio drama emocionuese për fëmijë

Për Audio Dramat: 010 -- 020 -- 030 -- 040 -- 050 -- 060 -- 070 -- 080 -- 090 -- 100 -- 110 -- 120 -- 130 -- 140 -- 150 -- 160 -- 170


001 -- Jezusi i do fëmijët:
002 -- Qetësimi i stuhisë:
003 -- Llucë derri ose banket:
004 -- Lutjet bëjnë mrekulli:
005 -- Zoti të do:
006 -- Një nga nëntë:
007 -- Në anën e fitimtarit:
008 -- Tërmet në mes të natës:
009 -- Erdhi dhe do të vijë:

010 -- Kuic Krishtlindjeje:
011 -- Lindja e Jezusit:
012 -- Gëzim që nuk na braktis kurrë:
013 -- Dhurata për Jezusin:
014 -- Një shuplakë Mbretit:
015 -- Bibla e pjekur:
016 -- Larguar pa lënë gjurmë 1:
017 -- Sa guximtar 2:
018 -- Mëngjes nga qielli 3:
019 -- Kush është Zoti i vërtetë 4:

020 -- Në arrati 5:
021 -- Mëkati fillon pak e nga pak 6:
022 -- Karrocë e zjarrtë për në qiell 7:
023 -- Pjetri rifillon sërish 8:
024 -- Shumë mirë:
025 -- Historia më e trishtë:
026 -- Miku tradhëton Jezusin:
027 -- Jezusi vdes në kryq:
028 -- Pashka e parë:
029 -- Pas dyerve të mbyllura:

030 -- Takimi me Jezusin:
031 -- Alarm në fermë:
032 -- A i përgjigjet Zoti çdo lutjeje:
033 -- Lamtumirë që nga mali:
034 -- Pyetja më e rëndësishme:
035 -- Takim në Jeruzalem:
036 -- Identifikimi i dashurisë:
037 -- Të kërcesh nga gëzimi në orën 3:
038 -- Një natë në burg:
039 -- Gurëzimi dhe kurorëzimi:

040 -- Varka e vogël me vela:
041 -- Kryetari dhe Jezusi:
042 -- TiFam, vajza e magjistarit 1:
043 -- Lajmi i mirë 2:
044 -- Magjistari flet përçart 3:
045 -- Katastrofa 4:
046 -- Si të bëhesh fëmijë i Zotit 5:
047 -- Zjarrëvënësi 6:
048 -- Njeri i vogël – tradhëti e madhe:
049 -- Bariu i mirë:

050 -- Alarm rreziku nga një ortek:
051 -- Dy dhurata:
052 -- Pa asnjë plan për në Hawai:
053 -- Zilia ka pasoja të tmerrshme 1:
054 -- Dikush qan, të tjerët qeshin 2:
055 -- I pafajshmi në burg 3:
056 -- Zoti nuk harron asnjë 4:
057 -- I marrë peng në Egjipt 5:
058 -- Zoti vendos çdo gjë në vendin e duhur 6:
059 -- Lotë për Krishtlindje 1:

060 -- Krishtlindje- ndryshe 2:
061 -- Një yll i ri 1:
062 -- Qëllim i arritur 2:
063 -- Zbulimi i Sammy:
064 -- Në arrati:
065 -- I humbur për tre ditë:
066 -- Më në fund këtu:
067 -- Prova e Jezusit:
068 -- Përballja 1:
069 -- Përballja 2:

071 -- Aludimi i hedhjes- së barrës-suaj:
072 -- Ndjesia e detit:
073 -- Shokim në klasë 1:
074 -- Goditja e të pafajshmit 2:
075 -- Dylbi të veçanta:
076 -- Tre gënjeshtra në një natë:
077 -- Varri është bosh:
078 -- Lou Ling merr një vendim:
079 -- E paçmueshme:

080 -- Faturë për Mamin:
081 -- Njeriu jashtë bordit 1:
082 -- Nëndetsja e veçantë 2:
083 -- Testi i Danielit 1:
084 -- Ëndrra misterioze 2:
085 -- Mrekullia e furrës së zjarrtë 3:
086 -- Ndalimi i lutjes 4:
087 -- Nuk dua të jetoj më:
088 -- Pyetja kyçe e konkursit:
089 -- Ringu në garën e demave 1:

090 -- Mësuesi i zemëruar 2:
091 -- Kush është hajduti 3:
092 -- Tigri njeri – ngrënës 4:
093 -- Premtimi – Kurku 5:
094 -- Ndërgjegje e keqe 6:
095 -- Nuk mund t’a shoh Atë:
096 -- Prindërit e mi janë të divorcuar:
097 -- Kushdo që nuk dëgjon 1:
098 -- Ndëshkimet dhe premtimet 2:
099 -- Kuici i Safarit:

100 -- Bashkohuni me ne:
101 -- I mirë- fshehur 1:
102 -- Në fushë të hapur 2:
103 -- Zëri i të padukshmit 3:
104 -- Kokëfortësia e Faraonit 4:
105 -- Shënja në derë 5:
106 -- Fundi i rrugës 6:
107 -- Justifikimi i njeriut të çalë:
108 -- Bibla e Belës:
109 -- Kush është hajduti:

110 -- Vetëm 8- vjeç dhe Mbret:
111 -- Premtimi është pemtim:
112 -- Pasqyra e së vërtetës:
113 -- A mundet Zoti yt të bëjë gjithçka:
114 -- Ardhja e një engjëlli:
115 -- Dhurata më e madhe e Krishtlindjes:
116 -- Pemë Krishtlindjeje e veçantë e Billit:
117 -- Kujtim i trishtuar Krishtlindjeje 1:
118 -- Përplasja e slitës 2:
119 -- Rënia e Danny 3:

120 -- I sapoardhuri 4:
121 -- Gjurmë në borë 5:
122 -- Jeta e Pjetrit në rrezik:
123 -- I arratisuri:
124 -- Këshilluesi më i mirë 1:
125 -- Shigjeta vdekjeprurëse 2:
126 -- Sa pranë- dhe larg në të njëjtën kohë:
127 -- Tepër vonë:
128 -- Nuk ka më etje:
129 -- Shabola nga Afrika e Jugut:

130 -- Zoti është dashuri:
131 -- Dënimi vdekjeprurës i Birit të Zotit:
132 -- Peshk dhe pyetje për mëngjes:
133 -- Shkolla e jetës 1:
135 -- Programi 3:
136 -- Ndihma e shpejtë 4:
137 -- Treguesi i destinacionit 5:
138 -- Një aksident i tmerrshëm 1:
139 -- Ftesa e Mbretit 2:

140 -- Puna e ëndrrave 1:
141 -- Zgjuar deri në 5 të mëngjesit 2:
142 -- Njeriu i dënuar 3:
143 -- Si Kinezi 4:
144 -- Kokë e këmbë në dashuri 5:
145 -- Nëse do të kisha 1000 jetë 6:
146 -- Gurë që flasin 1:
147 -- Asgjë nuk është tepër e vështirë për Zotin 2:
148 -- Testi më i vështirë 3:
149 -- Është e vështirë për Inam –in 1:

150 -- Shumë trim 2:
151 -- Kokat e gomarit janë të kushtueshme 1:
152 -- Kalojeni 2:
153 -- A ekziston djalli 1:
154 -- Jezusi fitimtari 2:
155 -- Mos prek 3:
156 -- Ester- ylli i Lindjes 1:
157 -- Ester rrezikon jetën 2:
158 -- Shpërblim për M 3:
159 -- Kushdo që hap një gropë 4:

160 -- Pse e lejon Jezusi 1:
161 -- A mund të jetojë i vdekuri 2:
162 -- Detektivi kërkon bashkëpunëtorët:
163 -- Sekreti i pyjeve të Egra 1:
164 -- Delja e humbur 2:
165 -- Vendi sekret është zënë 3:
166 -- A duhet të vdesë Terry 4:
167 -- Super ide, Halla Margret 5:
168 -- Çdo gjë shkon mirë me Terry-n 6:
169 -- Hallouini – pa mua 1:

170 -- Hallouini – pa mua 2:

www.WoL-Children.net

Page last modified on May 02, 2024, at 07:22 PM | powered by PmWiki (pmwiki-2.3.3)