STORIES for CHILDREN by Sister Farida

(www.wol-children.net)

Search in "Albanian":

Home -- Albanian -- Perform a PLAY -- 095 (I can't see Him)

Previous Piece -- Next Piece

DRAMAT – luajini për fëmijët e tjerë!
Drama për tu luajtur nga fëmijët

95. Nuk mund t’a shoh Atë


Mrekulli fare, kam një letër nga Anke. Pyes veten se çfarë ka shkruar ajo?

(tingulli i një letre duke u grisur)

Anke: "Përshëndetje! Më pëlqejnë shumë dramat tuaja. Mund të dëgjoja muzikë dhe këngë kush e di sa herë. Unë jam 10 vjeçe dhe më pëlqejnë historitë emocionuese nga Bibla. Jam shumë e lumtur që Zoti më do. Feja është lënda ime e preferuar. Mirupafshim nga Ankeja juaj besnike."

Jam shumë i lumtur që të plotësoj dëshirën e Ankes.

Ja dhe kënga, "As nuk e shikoj, dhe as nuk e dëgjoj, e megjithatë Ai është me mua!"

Jam i sigurt që do ta mësoni shumë shpëjt refrenin, dhe më pas mund ta këndoni bashkë me ne.

(muzika në sfond) Autori lexon me zë të lartë:

As nuk e shikoj, e as nuk e dëgjoj, e megjithatë në mua Ai jeton!
Edhe pse Zotin nuk e shikoj, Jezusi pranë më qëndron.
Nëse në Të as beson dhe gjë s’kupton,
Këngën time dëgjo ndërsa unë e këndoj.

As nuk e shikoj, e as nuk e dëgjoj, e megjithatë në mua Ai jeton!
Edhe pse Zotin nuk e shikoj, Jezusi pranë më qëndron.
Jo të gjithë e shohin se Jezusi në botë jeton.
Edhe pse të krishterë, Zotin e kanë harruar.

As nuk e shikoj, e as nuk e dëgjoj, e megjithatë në mua Ai jeton!
Edhe pse Zotin nuk e shikoj, Jezusi pranë më qëndron.
Sa herë besnike ndaj Jezusit qëndroj dhe me Të ec plot gëzim,
Bota do të shohë në mua, Jezusin.

As nuk e shikoj, e as nuk e dëgjoj, e megjithatë në mua Ai jeton!
Edhe pse Zotin nuk e shikoj, Jezusi pranë më qëndron.
Shikoni natyrën gjithë lavdinë e saj,
Pyllin, fushat, universin – që Zoti krijoi!

As nuk e shikoj, e as nuk e dëgjoj, e megjithatë në mua Ai jeton!
Edhe pse Zotin nuk e shikoj, Jezusi pranë më qëndron.
Sa herë nga rreziku Zoti më ka mbrojtur:
Dhe në kohë vështirësie më ka ndihmuar.

As nuk e shikoj, e as nuk e dëgjoj, e megjithatë në mua Ai jeton!
Edhe pse Zotin nuk e shikoj, Jezusi pranë më qëndron.

Gëzohuni, sepse Zoti është pranë nesh. Edhe pranë teje.

Jezusi tha: Duhet ta dini këtë, se unë jam me ju, gjithë ditët, deri në mbarim të botës. (Mateu 28:20)


Folësit: Autori, Anke

© E drejta e autorit: CEF Gjermani

www.WoL-Children.net

Page last modified on August 05, 2023, at 12:15 PM | powered by PmWiki (pmwiki-2.3.3)