STORIES for CHILDREN by Sister Farida

(www.wol-children.net)

Search in "Romanian":

Home -- Romanian -- Perform a PLAY -- 078 (Lou Ling makes a decision)

Previous Piece -- Next Piece

POVESTIRILE in format scris – citește-le și altor copii!
Povestiri pentru copii

78. Lou Ling ia o decizie


Lou Ling avea o problemă mare. Ea se gândea la statueta care era pe raftul de deasupra uşii de la intrare. Ea locuia în China, iar părinţii ei spuneau că această statuetă din lemn este Dumnezeu.

Nu se poate, nu-i aşa? Dumnezeul cel viu locuieşte în Cer, iar această statuetă de pe raft nu era altceva decât un zeu mort. El avea mâini, dar nu putea să ajute. El avea gură, dar nu vorbea. El avea urechi, dar nu auzea.

Cei ce se închinau acestui zeu, nu ştiau că Dumnezeul cel viu a interzis acest lucru. Una dintre porunci spune: „Eu sunt Domnul Dumnezeul tău! Să nu ai alţi dumnezei în afară de Mine.“

Lou Ling se gândea:

Lou Ling: „Oare statueta aceasta este Dumnezeul adevărat?“

La şcoala creştină unde mergea ea, a auzit despre singurul Dumnezeu adevărat. Ea a învăţat că El L-a trimis pe Fiul Său pe pământ ca să moară pentru păcatele oamenilor. A fost foarte impresionată când a auzit că după trei zile El a înviat din morţi, şi acum locuieşte în Cer.

Cine are dreptate? Cine este cu adevărat Dumnezeu? Domnul Isus sau statueta din casa ei?

Lou Ling: „Ştiu ce voi face. Voi îngropa statueta în grădină. Şi dacă iese de acolo, atunci voi şti că este Dumnezeul adevărat.“

Lou Ling a luat o lopată, s-a dus în grădină şi a îngropat statueta. Era mulţumită cu ideea ei, şi a intrat din nou în casă. A trecut prima zi. A doua zi s-a dus la mormânt şi a dat puţin pământul la o parte. Tot acolo era. De-abia a aşteptat să vină a treia zi. Dar şi atunci statueta a rămas acolo fără să se mişte.

Lou Ling: „Acum cred în Domnul Isus, care a murit pentru mine şi a înviat!“

Lou Ling luat decizia corectă şi a experimentat de multe ori că Dumnezeul cel viu este cu ea şi nu o părăseşte niciodată.

Dumnezeu spune în Cuvântul Său:

„Eu sunt Domnul, Dumnezeul tău. Să nu ai alţi dumnezei în afară de mine. Să nu fie nimic în viața ta mai important decât Mine.“


Personaje: povestitor, Lou Ling

© Copyright: CEF Germany

www.WoL-Children.net

Page last modified on August 09, 2023, at 08:54 AM | powered by PmWiki (pmwiki-2.3.3)