STORIES for CHILDREN by Sister Farida

(www.wol-children.net)

Search in "Albanian":

Home -- Albanian -- Perform a PLAY -- 100 (Join us)

Previous Piece -- Next Piece

DRAMAT – luajini për fëmijët e tjerë!
Drama për tu luajtur nga fëmijët

100. Bashkohuni me ne


Miriami po ndjek një kurs baleti. Tina dëshiron të bëjë një kurs kalërimi gjatë pushimeve të saj. Mattheë përfundoi me sukses një kurs xhudo.

Dhe unë dua t'ju rekomandoj një kurs biblik super të lezetshëm.

Është shumë i mirë dhe nuk kushton asgjë. Do të gjeni enigma; ju mund t'u përgjigjeni pyetjeve të kuizit dhe të deshifroni kodet sekrete. Dhe në të njëjtën kohë do të mësoni shumë për Zotin dhe për veten tuaj!

Missy: "Unë dua të marr pjesë. Ku mund ta gjej këtë kurs biblik?"

Më shkruani dhe do t'jua dërgoj adresën. Pres regjistrimet tuaja.

Josh tashmë e mbaroi kursin dhe iu përgjigj të pesë seksioneve.

Josh: "Ishte argëtuese dhe nuk ishte fare e mërzitshme."

Missy: "Mendoj se do të humbas nëse nuk regjistrohem në këtë kurs."

Edhe unë mendoj të njëjtën gjë. Gjëja më e mirë për ju do të ishte të regjistroheni në kursin tuaj të Biblës sot.

Mund ta filloni menjëherë.

Ndoshta miqtë tuaj duan të marrin pjesë, thjesht pyetini ata. Atëherë mund të regjistroheni në kurs të gjithë së bashku.

A e dini se kush kishte aq shumë njohuri për Biblën edhe pse ishte vetëm dymbëdhjetë vjeç, saqë edhe të rriturit u mahnitën? Ata u mahnitën nga pyetjet e Tij si dhe nga përgjigjet që Ai dha.

Kjo ndodhi në tempullin e Jeruzalemit pothuajse 2000 vjet më parë.

Pra, kush ishte?

Ndoshta ju mund ta merrni me mend emrin e Tij. Ishte Jezusi, Biri i Perëndisë.

Nëpërmjet kursit të Biblës, ju do ta njihni më mirë Atë dhe Fjalën e Tij.

Regjistrohuni në kursin e Biblës dhe do të mësoni shumë për Biblën. Lexuesit e Biblës kanë shumë njohuri për të.

Missy: "Sigurisht, që do të marr pjesë në kurs!"

Edhe ti, gjithashtu? Po presim regjistrimet tuaja.

Nëse dëshironi të ftoni fëmijët të marrin pjesë në kursin e Biblës, ne do t'ju ofrojmë kursin e Biblës që ta përktheni.


Folësit: Autori, Missy, Josh

© E drejta e autorit: CEF Gjermani

www.WoL-Children.net

Page last modified on August 05, 2023, at 12:17 PM | powered by PmWiki (pmwiki-2.3.3)