STORIES for CHILDREN by Sister Farida

(www.wol-children.net)

Search in "Romanian":

Home -- Romanian -- Perform a PLAY -- 005 (God loves you)

Previous Piece -- Next Piece

POVESTIRILE in format scris – citește-le și altor copii!
Povestiri pentru copii

5. Dumnezeu te iubește


Salut! Ne bucurăm că ne asculţi! Bine ai venit pe Radio Vestea Bună!

Cum te simţi astăzi? Eşti trist sau eşti fericit? Te simţi singur sau poate îţi este frică? Eşti sănătos sau eşti bolnav?

Nu ştiu cum te simţi, dar vreau să îţi spun un lucru minunat: Dumnezeu te iubeşte! El te iubeşte aşa cum eşti! Când Dumnezeul cel viu a creat cerurile şi pământul, El se gândea deja la tine. El se bucura de tine chiar înainte ca tu să te naşti.

(Rulează un cântec despre dragostea lui Dumnezeu, sau un băiat sau o fetiţă îl poate citi cu voce tare pe muzică de fundal)

Cântare:

Isus pe copii iubeşte, pe toţi la El i-a chemat

Dumnezeu iubeşte fiecare persoană din lume, pe adulţi şi pe copii. De aceea El are un dar minunat pentru fiecare. Noi citim despre acest dar în Biblie: Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţă veşnică. (Ioan 3:16)

Dragostea lui Dumnezeu este minunată! El L-a trimis pe Fiul Său pe pământ ca să moară pentru noi. Domnul Isus a fost îngropat, dar după trei zile Dumnezeu L-a înviat din morţi. Iar acum te cheamă să crezi şi tu în El ca Domn şi Mântuitor.

Vocea lui Dumnezeu: Te iubesc cu o iubire veşnică, de aceea îţi păstrez bunătatea Mea. (Ieremia 31:3)

Vei accepta tu dragostea lui Dumnezeu? Atunci te vei umple de bucurie şi nu va mai trebui să îţi fie teamă. Dumnezeu este întotdeauna cu tine. Dragostea Lui nu se termină niciodată. Prietenii tăi ştiu şi ei acest lucru? Spune-le şi lor că Dumnezeu îi iubeşte!


Personaje: povestitor, vocea lui Dumnezeu

© Copyright: CEF Germany

www.WoL-Children.net

Page last modified on August 09, 2023, at 08:39 AM | powered by PmWiki (pmwiki-2.3.3)